Advies Bemiddeling Beheer

ABB
De letters ABB staan voor de drie onderdelen die betrekking hebben op wijziging van de pensioenregeling, te weten: Advies, Bemiddeling en Beheer.

Advies
In deze fase inventariseren wij wat de eisen en wensen van de klant (werkgever en werknemer) zijn. Vervolgens verwerken wij dit en koppelen daarover terug via een rapport en/of presentatie. Daarna kan finetuning plaatsvinden en wordt het verdere goedkeuringsproces doorlopen. Daarbij zullen wij ook de pensioenpresentaties en – indien noodzakelijk – individuele gesprekken met werknemers voor onze rekening nemen.

Bemiddeling
De uiteindelijke regeling moet bij een uitvoerder worden ondergebracht. In overleg met de werkgever wordt bepaald waar offertes aangevraagd worden. Na een beoordeling van de offertes voeren wij samen met de werkgever gesprekken met diverse uitvoerders om tot een keuze te komen.

Beheer
Als de regeling uiteindelijk ergens is ondergebracht zorgen wij in overleg met u welke beheerstaken wij voor onze rekening nemen en welke werkzaamheden uzelf op zich neemt.

 

Ten behoeve van bemiddeling en beheer is Van Os Pensioen Consultancy een samenwerkingsverband aangegaan met Berkenhout Finance.